La Fàbrica Capfoguer

El Restaurant

El restaurant

John Doe - CEO and founder Of Growler

El nostre restaurant, nascut del treball cooperatiu mitjançant l’organització horitzontal de tots els nostres membres, té l’objectiu d’acostar la cultura de la cervesa artesana als nostres clients. Per això, ens hem proposat dur a terme un tipus de cuina casolana feta a partir de productes frescos i de temporada i potenciar un model gastronòmic sostenible i relacionat amb les cerveses que produïm a la nostra fàbrica, ja sigui usant-les com ingredients d’alguns plats o maridant-les.

Els nostres ingredients són la base del nostre producte i per això escollim proveïdors locals que també es preocupen pel seu producte. La nostra carn i els nostres embotits venen de Sant Ramón Gourmet , Carnisseria Bosch i Cal nen. El nostre peix de La Peixateria del Barri. Les nostres fruites i verdures són d’ Horta Meya i de la Cooperativa de producció agroecològica Conreu Sereny. El nostre pa és del forn de Mare de Déu de Lorda i de l’Obrador Cooperatiu 

El nostre menú diari i de cap de setmana, amb preus populars i una carta variada de plats entre els que s’inclouen diverses alternatives per a vegetarians, vegans i sense gluten, consta de diferents plats de primer i segon a escollir, beguda, pa, postres o cafè.

Alguns exemples dels nostres plats en funció de la temporada són aquests:

 

Menú diari -> 10,50€ IVA inclòs

Menú cap de setmana -> 15,50€ IVA inclòs

 

A més, disposem de sopars a la carta amb varietat de pinxos, espardenyes, hamburgueses, tapes, taules d’embotits i molt més

T’esperem a La Fàbrica!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga una mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies